Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - PUK Benelux

PUK Benelux – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van PUK Benelux
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt PUK Benelux met een waardebepaling

Match Plan heeft PUK Benelux begeleid bij de waardering van de onderneming in het kader van de voorgenomen overdracht van het aandelenbelang van een van de aandeelhouders. De betreffende aandeelhouder maakt gebruik van een good leaver regeling vanwege pensionering. Het waarderingsrapport zal dienen als basis voor de onderhandelingen tussen koper en verkoper om tot een definitieve verkooptransactie te komen.

PUK Benelux logo
Good leaver regeling
Referentie

Wat is een good leaver regeling?

Een good leaver regeling, vastgelegd in aandeelhoudersovereenkomsten of arbeidscontracten, bepaalt onder welke gunstige omstandigheden (zoals pensionering, ontslag zonder schuld of vrijwillig vertrek) een werknemer of aandeelhouder het bedrijf verlaat. Hierbij kan de vertrekkende persoon zijn of haar aandelen tegen een eerlijke marktwaarde verkopen, zonder korting.

Referentie

Over PUK Benelux

De activiteiten van PUK Benelux richten zich voornamelijk op de handel en dienstverlening rondom kabeldraagsystemen en gerelateerde producten. Het bedrijf opereert in sectoren zoals petrochemie, offshore, infrastructuur en telecom, waar kwaliteit, veiligheid en corrosiebestendigheid van groot belang zijn. PUK Benelux biedt diensten zoals advies, engineering, logistieke ondersteuning en de montage van PUK-producten. De onderneming is gevestigd in Eersel, van waaruit de distributie van producten, voornamelijk binnen de Benelux, plaatsvindt.

Over PUK Benelux
Rol van Match Plan x PUK Benelux
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft PUK Benelux begeleid bij de waardering van de onderneming. Het waarderingsrapport is opgesteld vanwege de voorgenomen overdracht van het aandelenbelang van een van de aandeelhouders. Deze opdracht is succesvol uitgevoerd door Richard Peeters.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV