Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Indicia

Indicia – Bedrijf verkopen

Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Indicia versnelt groei met Capital A als strategische partner

Online tech- en dataspecialist Indicia heeft investeerder Capital A aangetrokken als nieuwe aandeelhouder. Dit partnerschap legt een solide financiële basis voor de versnelde uitvoering van Indicia’s groeistrategie. De huidige directie, tevens aandeelhouder, blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Met Capital A als strategische partner is Indicia beter geëquipeerd om groeidoelen te bereiken. De combinatie van organische groei en gerichte overnames blijven vaste onderdelen van Indicia’s expansieplan.

De afgelopen jaren heeft Match Plan Indicia succesvol begeleid in haar buy and build strategie. Zo faciliteerde Match Plan de overname van softwareontwikkelaar Fit Solutions en digital agency PEP Business Creators. Ook de overnames van online advertentiespecialist Blue Shark, contentbureau Swaans en ICT-opleidingsbureau Tailor IT zijn door Match Plan begeleid.

Indicia logo
Over Indicia
Referentie

Over Indicia

Indicia is de tech & data partner die organisaties slimmer maakt. Met digitale expertise en een ondernemende blik staan we bedrijven en instellingen bij, om hun ambities waar te maken. We ontwikkelen intelligente platformen. We vinden waarde in data. En we laten technologie presteren, met effectieve content en campagnes. Indicia heeft inmiddels 175 specialisten in huis – klaar om organisaties slimmer te maken.

Carlo Korssen, CEO Indicia:

“Match Plan heeft ons jarenlang op een vakkundige en resultaatgerichte wijze geadviseerd bij onze overnames. Match Plan begrijpt onze ambitie: versneld doorgroeien naar een toonaangevende Nederlandse tech & data partner. Wij zien enorme groeimogelijkheden door de toetreding van Capital A tot onze aandelenstructuur. Match Plan hebben wij de afgelopen jaren ervaren als een betrouwbare partner met feeling voor de sociale context.”

Referentie

Over Capital A

Capital A, voortgekomen uit ABN AMRO Participaties, richt zich op bedrijven in Nederland en België met groeipotentieel. Ze neemt meestal grote minderheids- of kleine meerderheidsbelangen en werkt nauw samen met managementteams. Het portfolio van Capital A bestaat momenteel uit meer dan 30 groeibedrijven zonder specifieke sectorfocus: groeipotentie en ondernemerschap zijn de voornaamste selectiecriteria.

Over Capital A
Rol van Match Plan x Indicia
Referentie

Rol van Match Plan

Tijdens deze opdrachten heeft Match Plan prettig samengewerkt met de aandeelhouders van Indicia. Namens Match Plan waren Erik SmidtLeon KoorevaarYvo BruinNiels Beckers en Matthias Duijzer betrokken. Wij willen Capital A en Indica feliciteren met dit nieuwe avontuur en veel succes wensen in de toekomst.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV